Huur Yamaha alt saxofoon Yas 280

Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar!


De Yamaha Yas 275  al jaren de meest verkochte studie saxofoon. Inclusief 4C mondstuk en koffer die te dragen is als backpack.
U betaald €80,- huur per 3 maand en €150,- aan borg.
De aanschaf prijs tot 6 mnd huur bedraagt €1049,- met aftrek van huur en borg.

Meer details

€ 230,00

Een bestelling voor Nederland wordt nog dezelfde dag verstuurd als deze voor 16.00 uur is geplaatst.

Meer informatie

De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Door middel van automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binnen 6 maanden huur overgegaan tot aanschaf van het instrument dan krijgt men alle betaalde huur terug, na 6 maanden wordt de helft van de betaalde huur terugbetaald. Eveneens de borg mits het instrument in goede staat wordt ingeleverd. De huur instrumenten zijn zowel nieuw als gebruikt en hebben de volledige garantie zoals u die van ons gewend bent. 

Voor alle instrumenten in de verhuur geldt dat ze met mondstuk, koffer, rietjes, nek riem en schoonmaak set geleverd worden.
Wil men na de huur periode overgaan tot de aanschaf van een ander instrument, dan is dat geen probleem. 
Wij hebben instrumenten in verschillende prijsklasse in de verhuur en gaan uit van een minimum van €80,- huur per 3 maand voor saxofoon, €55,- euro voor klarinet en €75,- voor dwarsfluit.

Wilt u instrumenten huren in een andere prijsklasse dan rekenen wij per € 1000,- waarde, € 80,- voor 3 maand huur. De borg is 2x de huur. bv: U huurt een instrument van € 2500,-  De huur voor 3 mnd is 2,5 *€80,- = € 200,- en borg is €400,-

13 other products in the same category:

Downloaden