Versturen

Voor alle bestellingen via onze webshop gedaan en die door de brievenbus kunnen rekenen wij
 €2,95- als bijdrage in de portokosten.  Voor bladmuziek € 3,95 en voor alle andere €6,95,-

Een bestelling voor Nederland wordt nog dezelfde dag verstuurd als deze voor 16.00 uur is geplaatst. Rieten gaan per verpakking waar wij, naar gelang het merk, 10 tot 20% korting op geven. 
Op losse rieten geven wij geen korting maar rekenen wij ook geen verzendkosten.

De Saxofoonwinkel heeft sinds jaar en dag de grootste voorraad mondstukken van Europa. In onze winkel krijgt u uitgebreid advies en kunt u alles uitproberen in onze oefenruimtes. Vanaf nu bieden wij u tevens de mogelijkheid om thuis te proberen wat bij u past. Wij sturen er een aantal op en u beslist welke u kiest. Deze service is zonder aankoop verplichting en bieden wij u voor slechts €10,- Koopt u een mondstuk dan vervalt dit bedrag. U betaalt zelf de porto.

Retourneren:

Bestellingen kunnen retour gedaan worden mits onbeschadigd en in de originele verpakking, het aankoopbedrag wordt retour gestort minus de verzend kosten. Dit in overleg met De Saxofoonwinkel. 
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenk termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.