Informatie

Fabrikanten

P-Mauriat

Deze vintage look saxofoons hebben een prachtige afwerking. Nog belangrijker is de prijs-kwaliteits verhouding. Het messing komt uit Frankrijk om in Taiwan te worden verwerkt tot een professioneel instrument. Ook hebben ze met succes de buitenkant een vintage look gegeven. De sound is daardoor zeer verrassend en zal veel mensen doen denken of ze...

Deze vintage look saxofoons hebben een prachtige afwerking. Nog belangrijker is de prijs-kwaliteits verhouding. Het messing komt uit Frankrijk om in Taiwan te worden verwerkt tot een professioneel instrument. Ook hebben ze met succes de buitenkant een vintage look gegeven. De sound is daardoor zeer verrassend en zal veel mensen doen denken of ze een MarkVI of King S20 in hun handen hebben

Meer

P-Mauriat Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • PMST-86UL (exclusively by P.M) The 86 UL heeft een roodkoperen body en is ingelegd met abelone parelmoer inclusief protec vorm koffer.

    € 3.795,00
  • System-76 2nd Edition (model exclusively by P.M)De System 76 tenor saxofoon ingelegd met abelone parelmoer en inclusief protec koffer.In vintage dark en ook te krijgen in gelakte en ongelakte uitvoering.

    € 3.345,00
  • PMXT-66R tenor saxofoon met omgevelsde toonranden ingelegd met abelone parelmoer en inclusief protec koffer.In vintage dark uitvoering en ook te krijgen in gelakte en ongelakte uitvoering.

    € 3.444,00
Toont 1 - 3 van de 3 items