Dinsdag t/m donderdag van 10 tot 17 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Telefoon: 0570 612 844.
Grootste voorraad mondstukken van Europa
Verhuur van instrumenten

Informatie

Fabrikanten

Sopraan

Qua mensuur is de sopraansaxofoon te vergelijken met een klarinet. Beide zijn enkelrietinstrumenten. Het grote verschil in klankkleur wordt voornamelijk veroorzaakt door de verschillende boring; een sopraansaxofoon heeft een conische boring terwijl een klarinet een cilindrische boring heeft.

Sopraan Er zijn 20 producten

Subcategorieën

 • Selmer

  Sopraansaxofoon (in Bes)

  Hoewel er ook gebogen sopraansaxofoons bestaan, lijkt de meest gebruikte uitvoering op het rechte corpus van de klarinet.

 • Yanagisawa

  Yanagisawa

  Yanagisawa staat voor "kwaliteit". Dat komt vooral naar voren bij de sopraan saxofoons. Een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding en een sublieme afwerking. 

  Het gebogen model staat bekend als beste gebogen sopraans, die tegenwoordig wordt gebouwd. De Yanagisawa 992. Het bronzen model behoort tot de absolute top!

 • Yamaha

  Yamaha sopraan. Yamaha sopranen worden zwaar onderschat! De klank eigenschappen zijn misschien wat “vlakker” , maar dat wordt zeker gecompenseerd door gemak en zuiverheid.

 • Jupiter

  Perfect gewoon - de nieuwe saxofoongeneratie van JUPITER

  De JUPITER-saxofoons van de nieuwe generatie bieden voor elk stadium van je muzikale loopbaan de perfecte sound, functies en optische kenmerken.

 • P Mauriat

  Deze vintage look saxofoons hebben een prachtige afwerking. Nog belangrijker is de prijs-kwaliteits verhouding. Het messing komt uit Frankrijk om in Taiwan te worden verwerkt tot een professioneel instrument. Ook hebben ze met succes de buitenkant een vintage look gegeven. De sound is daardoor zeer verrassend en zal veel mensen doen denken of ze een MarkVI of King S20 in hun handen hebben.

 • A&S
Toont 1 - 20 van de 20 items
Toont 1 - 20 van de 20 items