Informatie

Fabrikanten

Verhuur

Naast onze aantrekkelijke regelingen zoals "Recht op ruil" en "Terugkoopgarantie" hebben we ook de mogelijkheid van huur. De volgende instrumenten hebben wij in de verhuur.

 

De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Door middel van automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binne...

Naast onze aantrekkelijke regelingen zoals "Recht op ruil" en "Terugkoopgarantie" hebben we ook de mogelijkheid van huur. De volgende instrumenten hebben wij in de verhuur.

 

De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Door middel van automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binnen 6 maanden huur overgegaan tot aanschaf van het instrument dan krijgt men alle betaalde huur terug, na 6 maanden wordt de helft van de betaalde huur terugbetaald. Eveneens de borg mits het instrument in goede staat wordt ingeleverd. De huur instrumenten zijn zowel nieuw als gebruikt en hebben de volledige garantie zoals u die van ons gewend bent. 
Voor alle instrumenten in de verhuur geldt dat ze met mondstuk, koffer, rietjes, nek riem en schoonmaak set geleverd worden.
Wil men na de huur periode overgaan tot de aanschaf van een ander instrument, dan is dat geen probleem.
De huurder is ten alle tijde verantwoordelijk voor schade en verlies van het gehuurde instrument.

Wij hebben instrumenten in verschillende prijsklasse in de verhuur en gaan uit van een minimum van €80,- huur per 3 maand voor saxofoon, €55,- euro voor klarinet en €75,- voor dwarsfluit.

Wilt u instrumenten huren in een andere prijsklasse dan rekenen wij per € 1000,- waarde, € 80,- voor 3 maand huur. De borg is 2x de huur. bv: U huurt een instrument van € 2500,-  De huur voor 3 mnd is 2,5 *€80,- = € 200,- en borg is €400,-
Meer

Verhuur Er zijn 14 producten

Toont 1 - 14 van de 14 items
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar!De Yamaha Yas 275  al jaren de meest verkochte studie saxofoon. Inclusief 4C mondstuk en koffer die te dragen is als backpack.U betaald €80,- huur per 3 maand en €150,- aan borg.De aanschaf prijs tot 6 mnd huur bedraagt €1049,- met aftrek van huur en borg.

  € 230,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar!  De Jupiter 700Q alt saxofoon is een prachtige uitgebalanceerde studie saxofoon. Met een warme klank die meer doet vermoeden. inclusief koffer die als backpack gedragen kan worden.U betaald €80,- huur per 3 maand en €150,- aan borg.De aanschaf prijs tot 6 mnd huur bedraagt €995,- met aftrek...

  € 230,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! Yamaha sopraan YSS 475. Qua prijs en kwaliteit één van de goedkoopste “volwaardige”  sopranen. De buis gelijk aan de duurdere modellen, alleen de applicatuur en de afwerking zijn eenvoudiger.U betaald €85,- huur per 3 maand en €175,- aan borg.

  € 260,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! De JSS1000Q sopraansaxofoon is één van de populairste tweede instrumenten met een voortreffelijke prijs/kwaliteit-verhouding. Hoewel hij zeker geen studie-instrument is –getuige de open klank en de loepzuivere intonatie– zijn studenten, scholen en bigbandleden er dol op. U betaald €85,- huur...

  € 260,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Nieuwprijs €1595,-Het perfecte beginners instrument, geleverd met backpack koffer en yamaha 4C mondstuk. U betaald €85,- huur per 3 maand en €175,- aan borg.

  € 260,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Nieuwprijs €1398,-Het perfecte beginners instrument, geleverd met backpack koffer en jupiter 4C mondstuk. U betaald €85,- huur per 3 maand en €175,- aan borg.

  € 260,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! Een gebogen sopraan huren, perfect om mee te beginnen als je kleine handen hebt.Wij hebben verschillende modellen en in verschillende prijsklasse gebogen sopranen op voorraad.U betaald €85,- huur per 3 maand en €175,- aan borg.

  € 260,00
 • Altijd al willen doen? Huur een saxofoon en maak je droom waar! De perfecte studie bariton! JBS 1000 baritonsaxofoon in Eb. Deze JUPITER baritonsaxofoon biedt een bijzondere prijs kwaliteitverhouding.Degelijke afwerking en een volle, dragende klank zijn de sterke punten van dit instrument.  U betaald €225,- huur per 3 maand en €450,- aan borg.

  € 675,00
 • Altijd al willen doen? Huur een Dwarsfluit en maak je droom waar!  Verzilverde dwarsfluit met E mechaniek!De Yamaha dwarsfluit de meest populaire dwarsfluit wordt compleet geleverd in een handige koffer met hoes en schouder draagriem.U betaald €75,- huur per 3 maand en €100,- aan borg.

  € 175,00
 • Altijd al willen doen? Huur een klarinet en maak je droom waar! De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. De Prodige studieklarinet van Buffet Crampon (Vervanger van de B12). Prachtige warme klank en gemakkelijk te bedienen.U betaald €55,- huur per 3 maand en €100,- aan borg.

  € 155,00
 • Altijd al willen doen? Huur een klarinet en maak je droom waar! De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. De YCL 255-S studieklarinet van Yamaha, wie is er niet mee begonnen! Prachtige warme klank en gemakkelijk te bedienen.U betaald €55,- huur per 3 maand en €100,- aan borg.

  € 155,00
 • Altijd al willen doen? Huur een klarinet en maak je droom waar! De JCL637SQ is het perfect instrument voor beginners, die volgens het Böhm-systeem willen leren spelen. Alle toongaten liggen op dezelfde hoogte. De klarinet is vlot bespeelbaar en vereenvoudigt zo de overstap van de blokfluit.U betaald €55,- huur per 3 maand en €100,- aan borg.

  € 155,00
 • Altijd al willen doen? Huur een Basklarinet en maak je droom waar! Met de JUPITER 1000S heb je een solide gebouwde, goed klinkende basklarinet op beginnersgebied gevonden! Door het tweedelige corpus en de verstelbare vloersteun is dit instrument zeer goed hanteerbaar. U betaald €150,- huur per 3 maand en €300,- aan borg.

  € 450,00
 • Altijd al willen doen? Huur een klarinet en maak je droom waar!U betaald €80,- huur per 3 maand en €150,- aan borg. Clarinet YCL-457-20Standard Bb Clarinet from Yamaha with a German system, Has 20 keys, 6 rings, Grenadilla body, Silver-plated key, 56mm barrel, BG soft ligature, Adjustable thumb-rest ,with neck strap ring, Straight tone holes with...

  € 230,00
Toont 1 - 14 van de 14 items