Dinsdag t/m donderdag van 10 tot 17 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Telefoon: 0570 612 844.
Grootste voorraad mondstukken van Europa
Verhuur van instrumenten

Informatie

Fabrikanten

Verhuur

Naast onze aantrekkelijke regelingen zoals "Recht op ruil" en "Terugkoopgarantie" hebben we ook de mogelijkheid van huur. De volgende instrumenten hebben wij in de verhuur.

 

De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Door middel van automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binne...

Naast onze aantrekkelijke regelingen zoals "Recht op ruil" en "Terugkoopgarantie" hebben we ook de mogelijkheid van huur. De volgende instrumenten hebben wij in de verhuur.

 

De huur wordt aangegaan voor een periode van tenminste 3 maand en moet vooraf worden voldaan. Door middel van automatische incasso wordt het 2e termijn betaald. Wordt binnen 6 maanden huur overgegaan tot aanschaf van het instrument dan krijgt men alle betaalde huur terug, na 6 maanden wordt de helft van de betaalde huur terugbetaald. Eveneens de borg mits het instrument in goede staat wordt ingeleverd. De huur instrumenten zijn zowel nieuw als gebruikt en hebben de volledige garantie zoals u die van ons gewend bent. 
Voor alle instrumenten in de verhuur geldt dat ze met mondstuk, koffer, rietjes, nek riem en schoonmaak set geleverd worden.
Wil men na de huur periode overgaan tot de aanschaf van een ander instrument, dan is dat geen probleem.
De huurder is ten alle tijde verantwoordelijk voor schade en verlies van het gehuurde instrument.

Wij hebben instrumenten in verschillende prijsklasse in de verhuur en gaan uit van een minimum van €80,- huur per 3 maand voor saxofoon, €55,- euro voor klarinet.

Wilt u instrumenten huren in een andere prijsklasse dan rekenen wij per € 1000,- waarde, € 80,- voor 3 maand huur. De borg is 2x de huur. bv: U huurt een instrument van € 2500,-  De huur voor 3 mnd is 2,5 *€80,- = € 200,- en borg is €400,-
Meer

Verhuur Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items