Dinsdag t/m donderdag van 10 tot 17 uur geopend. Vrijdag en zaterdag van 10 tot 15 uur. Telefoon: 0570 612 844.
Grootste voorraad mondstukken van Europa
Verhuur van instrumenten

De Saxofoonwinkel

De Saxofoonwinkel is geopend van: 
Dinsdag t/m Zaterdag  van 10 tot 17 uur. Wij hebben geen koopavond, maar onze webwinkel is 24 uur per dag geopend.

Is gevestigd aan het Grote Kerkhof 29 7411KV te Deventer
En ingeschreven in de KvK onder nummer 38022570
Btw nummer van de Saxofoonwinkel is NL813541748B01.

Internet: www.saxofoonwinkel.nl
Email: info@saxofoonwinkel.nl
Telefoon: 0570612844

Bankgegevens: ABNAMRO, Swift code: ABNANL2A,  IBAN: NL39ABNA0483549126.

De Saxofoonwinkel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 

De Saxofoonwinkel zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 
De Saxofoonwinkel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en financiële gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van de status daarvan op de hoogte te houden. 
Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar: info@saxofoonwinkel.nl

Prijzen zijn inclusief btw.
Product specificaties zijn onder voorbehoud van typ fouten en prijswijzigingen. 
Afbeeldingen en omschrijvingen van producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. 
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 5 dagen na levering aan de Saxofoonwinkel te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.

De Saxofoonwinkel heeft sinds jaar en dag de grootste voorraad mondstukken van Europa. In onze winkel krijgt u uitgebreid advies en kunt u alles uitproberen in onze oefenruimtes. Vanaf nu bieden wij u tevens de mogelijkheid om thuis te proberen wat bij u past. Wij sturen er een aantal op en u beslist welke u kiest. Deze service is zonder aankoop verplichting en bieden wij u voor slechts €10,-  (bijtgeld)Koopt u een mondstuk dan vervalt dit bedrag. U betaalt zelf de porto.
Bestellingen kunnen retour gedaan worden mits onbeschadigd en in de originele verpakking, het aankoopbedrag wordt retour gestort minus de verzend kosten. Dit in overleg met De Saxofoonwinkel.